Sun-Bro AB

Våra 

Tjänster


Vi på Sun-bro specialiserar oss på att leverera nyckelfärdiga solcells- och batterilösningar. Genom att erbjuda kostnadsfria hembesök skräddarsyr vi en offert baserad på ditt tak och dina specifika önskemål. Vår service inkluderar installation av batterier, där du kan dra nytta av 50 % avdrag från staten. Det solcellsbatteri vi installerar kan användas för eget bruk eller hyras ut, vilket kan generera en avkastning på upp till 80 000 kr per år

Solceller på tak

Solceller på taket

Det vanligaste är att placera solcellerna på ditt tak. En stor fördel med takanläggningar är att taken har yta som ändå inte används till något. Taken finns även på en högre höjd vilket gör att solpanelerna blir mindre skuggade. 

Solceller på marken

Ibland kan det vara bättre att bygga en markanläggning, exempelvis om du har litet tak. Det är vanligt att kunderna vill bygga trästativet själv, annars hjälper vi dig gärna att bygga hela din markanläggning.

Solceller på marken
Solceller på berget

Solceller på berg

Det går även att lägga anläggningen på berg om du inte har platt mark. 

Solceller på väggen

Solceller på väggen har en högre produktion på vintern eftersom snön inte lägger sig på panelerna. Väggmontage kan vara ett bra komplement till en takanläggning om man vill ha en större anläggning än vad taket tillåter. 

Solceller på väggen
Solceller och takomläggning

Takomläggning

Med hjälp av vårt moderbolag Brodalens Snickeriservice erbjuder vi takomläggning i samband med solcellsinstallationen om det skulle behövas. Vi kollar detta på plats när vi gör hembesöket. Eftersom solcellerna ska sitta på ditt tak i minst 25 år så är det viktigt att ditt tak är i bra skick.